Bershka

Az Inditex Csoport 1998-ban egy új márkával jelentkezett, amely a fiatal vásárlók igényeit elégíti ki, követve a legújabb trendeket. A Bershka egy olyan piacvezető márka, amelynek célcsoportja az igényes, fiatalos réteg. Kevesebb mint két év alatt száz üzletet nyitottunk, és megalapoztuk a márka jó hírnevét. Jelenleg több mint 700 üzletünk van 50 országban, szerte a világon. A Bershka egyedülálló az üzlet berendezését és megjelenését tekintve. Ez az egyedi megjelenés jellemzi a bolt egész területét, beleértve a kirakatot is.
Minden Bershka üzlet designos, fiatalos, és célja, hogy a vásárlást minél kellemesebbé tegye. Amíg a vásárlók nézelődnek vagy próbálnak, a legújabb slágereket hallgathatják, az üzlet falán pedig láthatják az aktuális trendeket bemutató fotókat. A Bershka lány és fiú kollekciót is bemutat minden szezonban, amely a legújabb trendet követi divatos színekben.

Emelet:

0

Telefonszám:

+3618144970

Weboldal:

http://www.bershka.com

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Igen

Kategóriák:

Divat

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek