CIB Bank Zrt.

A CIB Bank több mint 30 éves piaci tapasztalattal, országos szinten mintegy 140 bankfiókkal a hazai pénzpiac meghatározó szereplője. Tulajdonosa az Intesa Sanpaolo Csoport, az eurózóna egyik legnagyobb bankcsoportja, amely 5.600 fiókból álló hálózatán keresztül mintegy 11 millió olasz ügyfélnek nyújt széles körű szolgáltatásokat, a közép-kelet-európai és a földközi-tengeri térségben pedig 13 országban több mint 1.700 bankfiókban 8,3 millió ügyfelet szolgál ki.
A CIB univerzális hitelintézetként a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások teljes körét nyújtja lakossági, egyéni vállalkozói és vállalati ügyfeleknek egyaránt.
A bankszámlavezetéstől a betéti és hitelkártyákig, a betétlekötéstől a különféle finanszírozási – akár lízing-, faktoring – lehetőségekig, a befektetési és értékpapírügyletektől az elektronikus pénzügyi megoldásokig kínálunk termékeket és szolgáltatásokat. A pénzügyek gyors és kényelmes intézéséhez ügyfeleink rendelkezésére áll többek között a CIB Internet Bank, mobilCIB, továbbá az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer.
Várjuk bankfiókunkban, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek kiválasztani a legkedvezőbb pénzügyi megoldást.

Nyitva tartás:

hétfő - péntek:             10.00 – 18.00

CIB ATM elérhetőség:     0.00 – 24.00

Emelet:

0

Telefonszám:

+3616662400

Weboldal:

http://www.cib.hu

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Szolgáltatás

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek