ENVY Fashion

Az Envy Fashion 2001-ben alakult magyar vállalkozás, ami egy dinamikusan fejlődő, elismert márkává nőtte ki magát.

A folyamatos fejlődést mi sem bizonyítja jobban, hogy a már 14 éve működő nagykereskedés rengeteg kereskedőt szolgál ki az ország különböző városaiból valamint a környező országokból. Jelenleg 6 saját üzemeltetésű márkabolttal rendelkezik – Budapest West End City Center, Budapest Árkád, Budapest Allee, Debrecen Fórum, Szeged Árkád és Győr- belváros.

Az Envy Fashion kínálatában a vásárlók könnyen rátalálnak a számukra legvonzóbb ruhadarabokra, amelyek remekül jól kombinálhatók akár a későbbiek folyamán is.

A ruhák a legújabb divat szerint, különleges és minőségi anyagokból készülnek, olyan nőies fazonokban, melyek akár üzleti, hétköznapi vagy party viseletként is nagyon kényelmesek.

A márka népszerűségét és elismertségét méltán igazolja az, hogy a hazai sztárok is bátran viselik televíziós műsorokban, rendezvényeken és divatmagazinok oldalain is. 

 

Emelet:

1

Telefonszám:

+36309716777

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Divat

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek