Gilda Max Fitness

Telefon: +36 1 279 1443

Mozgásdrót: +36 1 883 88 88  

A Gilda Max Allee terem az Allee bevásárlóközpont harmadik emeletén található, amelyet exkluzív belsőépítészeti kialakítás, világos, fényben úszó környezet jellemez.    

A Gilda Max Allee terem közel 1500 m2 területen kínálja szolgáltatásait a sportolni, erősödni, mozogni vágyóknak több helyiségben, nyitott térben és a galérián,  illetve a squash pályán.

A megnyitás óta (2009.) fokozatosan fejlődik, bővül a szolgáltatási kör, a gép és eszközpark. Az oktatói, edzői gárda, magasan képzett és elkötelezett a sport és a vendégek iránt.

Mint minden Gilda Max teremben itt is megtalálható az a három mozgáscsoport, amely alappillérként foglalja magába a különböző edzésformákat:

Aerobik/Fitness – Body /Testépítés - Küzdősportok

A terem több kiegészítő, kényelmi funkcióval is rendelkezik: szauna, infraszauna, szolárium, masszázs, büfé, WIFI, fodrászat, kozmetika, műköröm építés.

Emelet:

2

Telefonszám:

1/279-1443; 1/883-8888/4-es mellék

Weboldal:

http://www.gilda-max.hu

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Szabadidő

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek