I AM

I AM. Szerelmi vallomásunk a modern, nőies életstílushoz.

Minden hölgyet boldoggá szeretnénk tenni. Szeretnénk, ha minden nő büszke lenne kinézetére. Az I AM erre a célra remek ékszereket és elengedhetetlen kiegészítőket kínál megengedhető áron.

 

Az I AM ügyfelei szeretnek vásárolni

Hiszen minden alkalomhoz megfelelő kiegészítőre van szükség. Vásárloink számára a tökéletes stílus és a jó megjelenés ugyanolyan fontos, mint a tanulmányok, a munka, vagy a család.

 

Az I AM újra és újra felfedezi önmagát

Ajánlatunk folyamatosan változik. Lehet, hogy épp a jelen pillanatban is. De az aktualitás és a kiváló ár és teljesítmény viszony mindig megmarad. Minden héten egyedi termékújdonságok érkeznek, így a kollekció folyamatosan megfelel az aktuális trendeknek. Az I AM célja, hogy ügyfeleinknek az ékszerek és textil kiegészítők optimális kombinációját kínáljuk.

 

Emelet:

0

Telefonszám:

+36706710612

Weboldal:

http://www.i-am.com/

Facebook:

http://www.beeline-group.com/hu/markak/i_am.html

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Igen

Állatbarát üzlet:

Igen

Kategóriák:

Óra, ékszer, kiegészítők

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek