LEGO

A 2012-ben még LEGO Monobrand üzletnek nevezett boltok a kivitelezésének köszönhetően mára elnyerték, és hivatalosan is használhatják a LEGO Store nevet!

Ettől a pillanattól kezdve a hazai két üzlet ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint egy nemzetközi LEGO Store. Megtalálható benne a nagy népszerűségnek örvendő építs magadnak minifigitát (Build a Mini) polc, kedvünkre válogathatunk a LEGO kockákkal zsúfolt Pick a Brick falon és elérhető a teljes LEGO exkluzív és Architetcures sorozat is. A LEGO Store pesti és budai üzleteiben  Magyarországon egyedülálló választékban találhatóak meg a különböző LEGO ajándéktárgyak (kulcstartók, LEGO jégkocka készítők,  karácsonyfadíszek stb.) és kiegészítők is!

A hatalmas termékválaszték mellett az üzletekben életnagyságú LEGO szobrok és hatalmas, hazánk nevezetességeit bemutató LEGO kockákból épített mozaikok várják az érdeklődőket!

Emelet:

2

Telefonszám:

+36703846575

Weboldal:

http://www.lstore.eu/

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Igen

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Játék, gyermek

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek