Libri Könyváruház

A Libri országos hálózatának legújabb, leginnovatívabb és egyben legnagyobb könyváruháza. A kulturális szórakoztatás központja, ahol modern környezetben, számos kiegészítő szolgáltatással egybekötve, óriási termékkínálattal, élvezet a vásárlás. A Libriben pedig betérhetsz a Café Frei-be is.

 

 

A Cafe Frei-ben a világ szinte minden fontos "kávékonyhája" képviselteti magát. Vendégeink ihatnak olaszos espressokat és cappuccinókat éppúgy, mint ibrikben főzött arab kávékat, vagy akár Közép-Amerika karamellizált kávékülönlegességeit is. Frei Tamás kávéházaiban világ körüli útra indulhatunk minden nap. Olyan csúcsminőségű ültetvényekről kóstolhatunk kávékat, amelyek világszerte a legjobbak közé számítanak.A Cafe Frei ezeket az ültetvénykávékat nem csak elkészíti Önnek, de elvitelre külön-külön is árulja, hogy vendégeink otthon is folytathassák a világ körüli "kávéutazást".

Nyitva tartás:

 

hétfő - szombat:

09.00-21.00

vasárnap:

09.00-19.00

Emelet:

0

Telefonszám:

+3614813668

Weboldal:

http://www.libri.hu

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Könyv, hírlap, írószer

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek