Magenta

Üzletünkben a Magenta teljes kínálata mellett már Cango&Rinaldi cipők, táskák és ékszerek is széles választékban megtalálhatóak. Célunk a két márka által képviselt minőség és életérzés közvetítése vásárlóink felé.

 

Márka ismertető:

A 2001-ben alapított márka gyorsan meghódította szülőhazáját, majd Közép-Európát is. A Magenta hétről-hétre új, egymással jól variálható kollekciót kínál forgalmazóinak. A gyártás mögött egy igazán összeszokott, profi szakemberekből álló csapat van, élén a 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező cégvezetővel, Dankó Ágnessel, aki Magyarországon meghatározó szerepet tölt be a divat világában, hiszen egyben ő a Magenta tervezője is. A limitált darabszám, az aprólékos díszítés, az egyedi grafikák,a jó minőségű alapanyagok biztosítják a ruhadarabok egyediségét. A termékek Magyarországon készülnek, ezzel is támogatva a hazai munkaerő piacot. Minden termék a legkiválóbb olasz alapanyagokból készül, így a mindig kifogástalan minőség már-már a Magenta védjegyévé vált az évek alatt. 

 

Hitvallás:

    "A NŐI RUHA TERVEZÉSEKOR A KÉNYELEM ÉS A NŐIESSÉG HARMÓNIÁJÁT TARTOM SZEM ELŐTT. A Magenta kollekciókban kiteljesedett nők elégedettsége ad inspirációt a mindennapi munkámhoz. Ugyanez az elhivatottság van jelen munkatársaim minden egyes mozzanatában is, hogy a Magenta név a szeretet és az öröm energiáját közvetítse mindenkinek."

Emelet:

1

Telefonszám:

+36203461465

E-mail:

magenta.allee@gmail.com

Weboldal:

http://www.magentabudapest.hu

Facebook:

http://www.facebook.com/magentaallee

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Divat

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek