NaraCamicie

Az első NARACAMICIE ingüzlet 1984-ben nyílt Milánóban a Montenapoleone utcában. Ez a kis üzlet indította el a márkát a világhírnév felé, s mára közel 500 üzletet találhatunk világszerte a jelentősebb városokban. Az anyacég továbbra is a divatvilág központjában, Milánóban található.

A növekedés ellenére nem követte sok üzletlánc rossz példáját, s nem ment el a tömeggyártás, a tömegcikkek felé, hanem megőrizte egyediségét, megtartotta jellegzetes stílusát. Éppen ezért az ingeket mai napig limitált darabszámban gyártják, hogy az eredetiséget kereső vásárló igényeit maximálisan kielégítsék. A háttérben komoly tervező csapat dolgozik, akik minden apró részletre odafigyelnek. Így történhet meg, hogy 30 év után is minden szezonban újdonságokkal, meglepetésekkel szolgálnak. S, míg a stílus nem téveszthető össze más márkákkal, még sem találkozhatunk kétszer ugyanazzal az inggel.

A mára már az igényes felsőruházat emblematikus márkájának számító NaraCamicie név, az olasz camicie (ingek) szóból és az alapító Walter Annaratone nevéből kivett „nara” szóból származik.

„Egy NARACAMICIE ing megvásárlásakor nem csupán egy ruhadarabot vásárolunk, hanem egy életérzést!”

Női ingek, blúzok, kardigánok 34-től 46-os méretig,  férfi ingek XS-től XXXL méretig, sálak, kendők, nyakkendők, mandzsettagomb, nadrágtartó.

 

Emelet:

1

Telefonszám:

+36203199660

E-mail:

www.naracamicie.hu weboldalon a „kapcsolat” menüponton keresztül

Weboldal:

http://www.naracamicie.hu/

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Divat

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek