OTP Bank Nyrt.

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország piacvezető pénzügyi szolgáltatója, amely közel 70 éve áll ügyfelei szolgálatában. Siker, innováció, hagyomány – e három érték együttese jellemezte az elmúlt évtizedekben a bank stratégiáját, működését, pénzügyi szolgáltatásait. A Bankcsoport célja, hogy teljesítménye az európai élvonalhoz hasonlítva is kiemelkedő legyen.

Az OTP Csoport napjainkban mintegy 12,2 millió ügyfél pénzügyi igényeire ad magas színvonalon megoldást több mint 1500 bankfiókjában, a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül.

A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen. A bankunk univerzális pénzügyi- és biztosítási szolgáltatásait leányvállalatokon keresztül érhetik el ügyfeleink.

 

Díjak, elismerések:

Az OTP Bank részére a nemzetközi és hazai szakmai közvélemény által juttatott díjak, elismerések: 2016-ban az OTP Bank négy első helyezést ért el a Mastercard - Év Bankja versenyen.

Az év bankja 2016 

Az év társadalmilag felelős bankja

Az év legrokonszenvesebb bankja

Az év bankára

 

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 10-19-ig

Szombat: 10-14-ig

Emelet:

2

Telefonszám:

+36 1 366 6666, +36 40 366 388, +36 1 366 6388

E-mail:

informacio@otpbank.hu

Weboldal:

https://www.otpbank.hu/

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Szolgáltatás

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek