Pull&Bear

A Pull&Bear márkát 1991-ben alapították, elsősorban a fiatal, környezettudatos vásárlók csoportját célozza meg. Ők azok a fiatalok, akik lazán öltözködnek, elutasítják a sztereotípiákat, és kényelmesen szeretnék magukat érezni ruháikban. A Pull&Bear úgy elégíti ki ezeket az elvárásokat, hogy egyesíti a nemzetközi trendeket, ezt vegyíti az utcai divat hatásaival és újraértelmezi azt. Így jönnek létre a kényelmes, könnyen viselhető ruhák verhetetlen áron.
A Pull&Bear szem előtt tartja az új technológiákat, a társadalmi változásokat és a legújabb művészeti és zenei trendeket. Mindez megfigyelhető a ruhák kialakításában és az üzlet berendezésében is. Jellemző a vintage stílus, a baráti hangulat és a folyamatosan frissülő kínálat. Minden héten kétszer érkezik új áru az üzleteinkbe szerte a világon.
A Pull&Bear márka az Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, Uterqüe) cégcsoport tagja, több mint 700 üzlettel 47 országban.

Itt is megtalálsz minket:
www.facebook.com/pullandbear
www.pullthemetal.com
http://www.youtube.com/pullandbeartv
http://www.vimeo.com/pullandbear

Emelet:

0

Telefonszám:

+3618144950

Weboldal:

http://www.pullandbear.com

Facebook:

http://www.facebook.com/pullandbear

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Igen

Kategóriák:

Divat

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek