Tamaris

Tamaris® – A MÁRKA, AMI DIVATOT TEREMT. Német minőség kedvező áron! A cipők gyártója a német Wortmann KG, amely Európa-szerte a divatos lábbelit képviseli, és vezető szerepet tölt be a cipőiparban. A Tamaris® márka a divatos női cipőket jelenti, kollekciója nagyon sokszínű, változatos, kidolgozásuknál alapvető követelmény a kényelem. A Tamaris® vívmánya, a közkedvelt és elismert ANTIshokk® sarok továbbra is a márka sikerének egyik záloga.

Látogass el a  www.monobrand.hu weboldalra, mely nem csupán egy webáruház, hanem a budapesti Tamaris márkaboltok információs weboldala is egyben. Az oldalon keresztül elérhető - minden Tamaris terméknél külön feltüntetve - , hogy melyik bevásárlóközpontban található márkaboltban vásárolható meg.

Emelet:

0

Telefonszám:

+36704103130

Weboldal:

http://www.tamaris.com/en-HU/

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Igen

Állatbarát üzlet:

Igen

Kategóriák:

Cipő, bőráru, táska

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek