gift

Vásárlási utalvány

Ha nincs ötleted, mivel lepd meg barátaidat, szeretteidet vagy munkatársaidat, akkor az Allee tudja a megoldást: vásárolj 1000 és 5000 Ft-os címletekben Allee Vásárlási utalványt, amely a bevásárlóközpont több mint 70 üzletében beváltható! Az utalvány az első emeleten található információs pultnál vásárolható meg.

gift

Baba-mama szoba

Kisbabáddal is kényelmesen vásárolhatsz nálunk: baba-mama szobánkban minden adott ahhoz, hogy bármikor megetethesd és tisztába tehesd gyermekedet.

gift

Kerekesszék

Segítségre van szükséged a mozgáshoz, esetleg egy mozgáskorlátozott, vagy idős személyt kísérnél el hozzánk? A kényelmesebb közlekedés érdekében az Allee ingyenesen igénybe vehető kerekesszékekkel segít minden rászorulót! A részletekről érdeklődj az infopultnál!

gift

Ingyenes WiFi

Hogy semmi fontosról ne maradj le, az Allee-ban ingyenesen internetezhetsz mobiltelefonnal és laptoppal is.

gift

Csomagmegőrző

Nem kell cipekedned, amíg nálunk vásárolsz: az ingyenes csomagmegőrzőnkben otthagyhatod, amire éppen nincsen szükséged! A részletekről érdeklődj az infopultnál!

gift

Parkolás

Nincs kedved gyalogolni vagy tömegközlekedni? Vasárnap és 25 000 forintos vásárlás felett ingyenesen a parkolás, más esetekben pedig kedvező óradíjért hagyhatod autódat a parkolónkban!

gift

Talált tárgyak

Ne ess azonnal kétségbe, ha nem találod valamidet! A nálunk talált tárgyakat gondosan megőrizzük, hogy bármikor visszajöhess értük. Nyitvatartási időben érdeklődj az infopultnál, utána pedig a diszpécserünknél a +36 20-939-9212-es telefonszámon!

gift

Telefontöltés

A legnépszerűbb készülékekhez biztosan találsz töltőt az ételudvaron, hogy egy fontos hívásról se maradj le.

gift

Állatbarát

Tudjuk, hogy kedvenced legszívesebben mindenhová elkísérne, éppen ezért az Allee-t teljes egészében állatbaráttá tettük: már több mint 50 üzletbe viheted őt magaddal!

pet container

Állatjárgány

Gondoskodunk róla, hogy kisállatodat is kényelmesen szállíthasd. Alulra tedd a csomagodat, a fémhálós kosárba pedig jöhet a nyuszi. Vagy a vadászgörény. Vagy bármely más házi kedvenc. Hát nem nagyszerű?

Igénybevétellel kapcsolatban érdeklődj az információs pultnál!

shoecleaner

Cipőtisztitó

Ha esik, ha fúj, az Allee segít, hogy a cipőd mindig makulátlanul tiszta lehessen. Keresd a cipőtisztítő gépeket minden szinten, a mosdófolyosókon!

pet container

Postaautomata

Minden egy helyen! Tudtad, hogy ha küldeményt vársz, kényelmesen át is veheted az Allee Bevásárlóközpont -3. emeletén elhelyezett Magyar Posta vagy Foxpost csomagátvevő automaták bármelyikénél? Várnak a csomagok!

pet container

Elektromos töltőállomás

Az Allee a környezettudatosság jegyében lehetőséget kínál, hogy feltöltsd elektromos járművedet! A P1 parkolószinten több töltőállomás áll rendelkezésedre, használatuk pedig ingyenes.

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek